16 Şubat 2014

LIFE DANCE

YILDIZLAR KATEGORİSİ SPORCULARIMIZ 
Bazen sadece yola çıkmak gerekir, hedef dahi olmaksızın. yol alırken şekillenir bazen varılacak yer. 

Tam 10 yıl oldu Sportif salon dansları ile tanışıklık. Süreç içinde yaşananlar, yanlış insanlara yapılmaya çalışılan yatırımlar, başkalarının hatalarından kaynaklanan üzüntüler, yıpranmalar kapı açtı geleceğe.. 

MİNİKLER KATEGORİSİ KIZLARIMIZ 

1 çift için açtığımız kulübümüz 5. yılını sürüyor. Sebep olanlara teşekkür etmek geliyor doğrusu içimden. Mesleğimiz olmaksızın, işimizin yanına iliştiriverdiğimiz bu hobisel yatırım - yatırım geleceğe, gençlere, çocuklara ve spora - bu gün bizi gururlandıran bir oluşuma döndü. Mesleği dans olanlar ile dans okullarından hayatlarını kazananlar ile durumumuz ve algımız farklı olsa gerek. Onlar işin içinde yaptıkları işin müthişliğinin farkında değiller aslında. Biz dışarıdan bambaşka bir boyutta görüyoruz geleceğe ve ülkeye yapılan yatırımı. sporcu yetiştirmek !!! sporcu ! üstelik pırıl pırıl bir spor, yaşanan karanlık döneme rağmen. Çok ağır gelişiyor çok yavaş ilerliyor, ama  şükür durmuyor.. 

2013/2014 dönemi Dans Sporu Ligi 4. etap İstanbul yarışmasına 16 çift sporcumuz katıldı. 11' i minikler ve yıldızlar 5'i yetişkinlerde. 32 sporcu. Kulübe kayıtlı, yarışan, yarışmayan, eskiden yarışmış, dansı bırakmış toplam 55 sporcuya lisans çıkarmışız. 55 sporcu Türkiye Cumhuriyeti sporcu istatistiğine katılmış. 

15 şubat 2014 de Life Dance eşofmanları ile sıralarını bekleyen sporcularımızın heyecanlı yüzlerini gördükçe gözlerim hala kulübü olamayan, sporcu yetiştiremeyen, bizi, sistemi, Türk antrenörleri, Türk hakemleri durmaksızın eleştiren ama bir arpa boyu yol alamayan,  sebep şahsiyetleri aramadı değil. :) 

10 yıldır beraber inatla ve umutla yol aldığımız sevgili antrenörümüzün inancı, kulüp başkanımızın inadı, kızlarımın dans sevdası ve hepsinin arasındaki bağı ayakta tutan tarafım ile bu ülkenin spor kulüplerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz. 

Sporcularımıza yaptırdığımız eşofmanlar sanki bizi meşrulaştırdı ve uzun yıllar yaşayacak kulübümüzün geleceğini garantiledi. Aidiyet resmen başladı çünkü. Life dance lisans üzerindeki isim olmaktan çıktı. Can kazandı. Benim de geçmişi yad edip geleceğe kocaman bir gülümsemeyle bakmama sebep oldu. Ve bu yolda yanımızda olan, destekleyen, inanan; sporcu, veli, antrenör dans camiasındaki herkese minnet ve teşekkür etmeliyiz. 

EN MİNİK VE EN YENİ SPORCULARIMIZ 
İstanbul yarışmasına gelince tek kusuru vardı. Seyirci taştı tribünlerden, sığmadı. İnşallah daha büyük salonları dolduracak kitleye ulaşacağız. Program harfiyen uygulandı zamanlama müthiş işledi. Ne bir aksaklık ne bir hata yaşanmadı. 

Sporcularımız ? harika işler çıkardılar. Birincilikler, dereceler, elenmeler hepsi yaşandı.. sonucun ne önemi var. Dans sporu çokk uzun soluklu bir spor. Başladılar ya o tozu yuttular ya gerisi gelecek. 



tüm fotoğraflar facebook sayfamızda

https://www.facebook.com/pages/LIFE-DANCE-SPOR-Dans-Hayatt%C4%B1r-Hayat-Dans/134966799912654

Hiç yorum yok: