2 Mart 2012

İSTANBUL İL YARIŞMASI 1

Dans camiasından bazı dikbaşlılar derler ki ısrarla ve inatla " dansı idare edenler organizasyon yapanlar dansın içinden gelmelidir, dışarıdan insanlar bilemezler yapamazlar, lar , lar , lar ... "  halbuki her türlü organizasyon vizyon, disiplin ve yürek işidir.
Ben aktif olarak sportif latin dansları ile uğraşmamış olabilirim. Ama yöneticilik vizyonum, farklı dans alanlarındaki geçmiş dans hayatım, olaylara geniş pencereden bakma ve olumlu yaklaşma tavrım ile 5 günde yarışma organize edilebileceğini, pek organizatörüm diye geçinenlere herhalde göstermişizdir diye düşünüyorum.
Kulüpler arası yarışmaların 4. etap İstanbul ayağının bir organizasyon eksikliği sebebiyle iptal edilmesi İstanbullu yarışmacıları az üzmedi. Ankara'ya git, Eskişehir'e git, Bursa'ya git ama memleketin en büyük şehrinde bir yarışma tertip edilemesin. Edilir . Bal gibi de edilir. Pazartesi İstanbul spor il gençlik müdürlüğüne gidilir. Şube müdürünün , il temsilcisinin ve kulüp yetkililerinin ricası ve mücadelesi ile imece usulü pazar gününe yarışma yapılır. Teşekkür de edilir, gayet de başarılı olur.
Sevgili İsmet hocam, Erdem bey, Vildan hanım ve İl şube nüdürümüz Adnan bey ile, aksaksız, ala bir İstanbul İl yarışması yapılır. Hakemlerimiz ve tabi teknik destek veren TDSF yi unutmamak gerekir.





gönüllülerimiz ...



Darısı yapamayanların başına :))

Hiç yorum yok: