6 Aralık 2010

YOK BÖYLE DANS !

Acun Ilıcalı başarılı prodüksiyonları ile son dönemin adından söz ettiren televizyoncularından. YOK BÖYLE DANS programı ile , Dans camiası kendisine büyük minnet duyuyor. Bizlerin anlatmaya çalıştığımız, emek emek savunucusu olduğumuz sporumuz hem harika bir  vitrinde boy gösteriyor,  hemde muhteşem bir sosyal sorumluluk projesine önayak oluyor. Her iki alan içinde minnettarlık had safhada.
Üstelik daha önce yapılmış Dans yarışmalarından, çok daha doğru ve iyi organize edilmiş bir yarışma. Yarışmada, Bugüne dek sadece Sportif  Standart Latin ve Salon dansları icra edildi. Sosyal latin danslar henüz ele alınmadı. Umarız sportif standart latin ve salon ile devam ederler. Ayrıca tüm bayanların ve tüm erkeklerin aynı dansı çalışıp icra etmeleri işin başka bir doğru boyutu.
Bu yarışmaya teşekkür etmek ve sevinçle takip etmek yanında minicik bir burukluğumuz var. Keşke Jüride Milli takım antrenörümüz  yada senelerdir dansın içinde var olan federasyon üyelerimizden biri olabilseydi...
Ayrıca Türkiye birincilerimiz olan Seda Arıgül & Erhan Kuş'dan daha fazla bahsedilebilseydi..  Yine de bu spor dalımız için, dev bir adım dev bir lansman..
Show tv'ye ve Acun Ilıcalı'ya bu cesur tavırları için sonsuz teşekkürler.



Hiç yorum yok: