23 Eylül 2011

KRAL TV ! DANS YARIŞMASI İZMİR

İzmir WDSF yarışmasının programında 23 eylül 2011 akşamı saat 21.00 de yarışma finalinin Kral TV den naklen yayınlanacağı duyurulmuş. TDSF de görev alan her yönetim canla başla uğraşır, bir spor kanalında, bir ulusal kanalda sadece A Klas ın bile finalinin yayınlanması için koşuşturur.

Anlatamazzz, anlatsa ikna edemezz, ikna etse yayıncı kuruluş üst yönetimi rayting yapmaz diye red eder.

Zordur işimiz. "Müslüman mahallesinde salyongaz satılmaz" derler. "Bu spor mu ?  ters" derler. Görseli hareketi bu denli zengin sporumuzu beğendiremeyiz. Rayting cihazlarına sokamayız. Hoş sadece TV kanalları mı ikna edemediğimiz, kendi çevremiz bile yarışmalara seyirci olmayı zul bilir. Bozar bizi milletçe spor aktivitesine seyirci olmak. TV yayınlıyorlarsa göz ucuyla bir bakarız. Neyse spora seyirci olamama  halimiz tamamen ayrı bir yazı konusu. ( futbol ?! futbol ?!  nidalarına kulağım tıkalı. Futbol statüsü gereği sanayi bir üründür artık spor değil maalesef  )

Anlaşılan o ki Kral TV ikna olmuş. Canlı olarak Finalleri yayınlayacakmış. Gerçi yarışmaya ve yayına ilişkin bir haber halen TDSF de duyurulmadı ama.. yarışmanın sürdüğünü öngörüyor ve

Hadi bakalım .. Seyir olalım... diyorum..

23 eylül 2011 cuma saat 21.00 Kral Tv

Hiç yorum yok: