11 Eylül 2015

SEZON AÇILIŞI




life dansın gülen yüzleri 

Life Dans Gençlik ve Spor Kulübü  7 yaşına girdi. Dolu dolu 6 yılı bitirdik. Her yıl sporcu sayımızı artırdık. Keyiflendik. Gururlandık. Sevindik. Paylaştık.

Bizim kuruluş vizyonumuzda Olimpiyatların sloganı misali "daha hızlı, daha yüksek, daha güçlü" felsefesi yanında "daima dans et vazgeçme, hayatında daima dans olsun" görüşü de vardı. Dansın evrensel dili gereğince, kulübe ihtiyacı olan her sporcuya, her antrenöre kapımız hep açıktı. Hala da açık. 


Sporun en cilveli yanı sadece birincilerin hatırlanmasıdır. Elbette birinciler, milli takımlar olacak. Ama bu diğerlerinin sporu bırakması yada küsmesi anlamına gelmiyor. Hedefimiz daima kendimizi aşmak, ilerlemek olmalı. Tüm sporcularımızda ve ailelerinde bunu görmek bizi ayrıca gururlandırıyor. Vazgeçmiyorlar. Dansı bırakmıyorlar. Amaç da bu zaten. Yarışmalar, dereceler araç aslında. Sağlıklı, , özgüveni yüksek, zeki, çevik çocuklarımız gençlerimiz hem okul hayatlarında başarıyı yakalıyor, hem dans sporunda her geçen gün gelişiyorlar. 

Çok faktörlü uğraş dans sporu. Sporcu, partner, aileler, İstanbulun yol ve yaşam şartları, okullar, diğer aktiviteler... Tüm zorlayıcı sebeplere rağmen sporu devam ettirebilmek, kulübü yaşatabilmek pek çok gönüllü gerektiriyor. Sevda olmadan ülkemde sporcu olunmuyor. 

Bu anı madalyalarına yarışma madalyaları eklenecek 

Duruşlarının, bakışlarının, bedenlerinin değiştiğini; yürüyüşlerini, danslarını görmek biteviye mutluluk veriyor. İyi ki kurmuşuz kulübü, iyi ki devam etmişiz diyoruz. 

2015/2016 sezon çalışmaları Ağustosda başladı zaten. Ve hep beraber bu yıl pastamızı kesip yeni sezona iyi dileklerle başladık. Geçmiş yıllardaki istikrarımızı koruyacağımızı ve çok daha iyi dereceler yapacağımızı biliyoruz. 

Çünkü aşkla dans ediyoruz. Çünkü bizim için "hayat dans dans hayat". 

defne ve bora sebeptir kulübün kuruluşuna, ne güzel ne gurur büyüdüklerini ve dansın yaşamlarına kazandıklarını görmek

Life dansın kurucuları, gönüllüleri, sebepleri, sonuçları.... defne,canan,berrin,bora,ayşem 

Hiç yorum yok: