3 Haziran 2015

2014 - 2015 SEZON SONU


Hiç farketmiyor, zamanın içinde yitip gidiyorsunuz. 6 yıl olmuş kulübü kuralı. Dün gibi. Kulübün kurulmasına sebep Defne ve Bora çoktan dansı bırakmış lise öğrencisi gençkız delikanlı olup, onlarca sporcuya  sebep olmuşlar. 


Geçen sezon kulüpler sıralamasında 8. olarak tamamlamıştık sezonu. Bu yıl ise 5. bitirdik. 27 kulüp katılımcı olmuş yarışmalara. Harika bir duygu. Üstelik ilk 3 kulüp Türkiye'de dansın adı olan dansın piri kulüpler. Daima birinciliğe oynayan çiftimiz yok denecek kadar az. Milli sporcumuz yok. Hatta kendi kulüp salonumuz bile yok. Antrenörlerimiz, dansçılarımız herşeye ve herkese inat çalışıyorlar. Vazgeçmiyorlar. Hepsiyle gurur duyuyorum. Derece yapmanın bir önemi yok bana göre. Katılımcı olmak önemli. Seyredenlerden değil, seyiredilenlerden olmak amaç. Ve keyif almak danstan ve tabi eğlenmek. 

Bu sezon tüm yarışmalara katılmışız. Türkiye şampiyonasında bulunmuşuz. Her sene yeni sporcular eklemişiz. Dans için, spor için, Türkiye için gerçekten gurur verici, sevindirici. 

Tdsf delegelerimiz  ( ki bu derece ve katılıma rağmen bizim 1 delege hakkımız vardı ) 1 sezonu daha Tolgahan Çinkitaş ile devam etme kararı aldı. Bir sezon diyorum çünkü 2016 son çeyreğinde olağan genel kurul olacak. Daha organize, daha verimli 2015/2016 sezonu geçirmeyi diliyoruz yeni sporcularımızın olması arzusuyla.

Tekrar tüm LIFE DANCE dansçı ve antrenörlerine teşekkürler.

Hiç yorum yok: